TIETOJA MINUSTA


O len Timo Mättö nelikymppinen turkulainen moniosaaja. Kotoisin olen Salosta ja pienen mutkan kautta ajauduin Turkuun. Aikaa Turussa onkin vierähtänyt jo noin viisitoista vuotta, ja täytyy myöntää että pidän nykyisestä kotikaupungistani. Harrastuksiini kuuluu geokätköily ja valokuvaus, joista varsinkin geokätköily on antanut ihan uuden näkökulman moneen tuttuun paikkaan.


MINUN KOULUTUKSENI

Olen suorittanut audiovisuaalisen viestinnän ja markkinointiviestinnän ammattitutkinnot vuosina 2013-2015. Rakennan WordPress -alustalle kotisivuja ja verkkokauppoja. Autan myös yrityksien markkinoinnissa perinteisten mainosten lisäksi myös sosiaalisen median eri kanavissa. Kotisivujen rakentamisen lisäksi minulta luonnistuu mainos-/koulutusvideoiden käsikirjoitus, kuvaaminen ja leikkaus.

MINUN TYÖPAIKKANI

Olen tehnyt hyvin erilaisia töitä. Ensimmäisessä varsinaisessa työpaikassa Nokian tehtailla Salossa olin yli kahdeksan vuotta kunnes mielenkiintoni suuntautui enemmän tien päälle.

Lähdin linja-auton rattiin ajamaan pikavuoroja Turku - Helsinki välillä. Mutta sama tie päivästä toiseen, niin ihminen kaipaa vaihtelua. Kuljetin tämän jälkeen artisteja ja bändejä ympäri Eurooppaa eri kiertueilla. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan ja oli aika siirtyä ajoneuvoyhdistelmien pariin Euroopan liikenteeseen. Syksyllä 2013 jäin työttömäksi yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammatista, jota ehdin tehdä yli viisi vuotta. Minusta oli nyt hyvä aika katsella itselleni uusia haasteita.

Markkinointiviestinnän sekä audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnot suoritettuani olen toiminut freelancer pohjalla useissa eri projekteissa markkinoinnin, kotisivujen, verkkokauppojen, ym. parissa.

SOSIAALINEN MEDIA


ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ?
SOITA MINULLE +358 45 110 5199


Lähetä minulle sähköpostia
 

LÄHETÄ VIESTI