Duracell76 GeocacherAloitin geokätköilyn 9.9.2009, jolloin hain ensimmäiset geokätköni. Ensimmäinen geokätköni jonka löysin (Bongaa Turkuhallin seisake) on noin kilometrin päässä kotoani. Samalla löysin kätkön vierestä edellisenä yönä läheiseltä työmaalta varastetun mönkijän. Ilmoitin asiasta poliisille sekä mönkijän omistajalle. Kyseinen geokätkö on ehkä siksi jäänyt hyvin mieleen koska mönkijän omistaja tuli paikalle ja palkitsi minut heti 200€ löytöpalkkiolla. Tämän jälkeen geokätköt ei ole enään tuottanut rahallista palkintoa, mutta sitäkin enemmän mielihyvää.

Geokätköilyni on aika kausiluontoista. Välillä hieman enemmän kerrallaan ja välillä tulee pitkiä hiljaisia kausia. Tämä osaltaan johtuu nivelreunasta joka on ollut kiusanani jo hetken aikaa. Tästä huolimatta yritän käydä geokätköillä aina kun terveys antaa myöden. Moni geokätköilijä kun tekee ensimmäisen geokätkön, niin usein tehdään ensin "tradi", ja sitten siirrytään muihin geokätköihin. Itselläni se ei mennyt ihan näin, mutta siitä lisää alempana.

Omalta osaltani innostuin myös geokätköilyssä käytettävistä geokolikoista joita aloin suunnittelemaan ja myymään niitä omassa verkkokaupassani.


Mitä on geokätköily ja geokätköily tapahtumat


%d bloggaajaa tykkää tästä: